top of page

HOORTOESTELLEN

U kan bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende proefperiode met hoortoestellen, indien u in het bezit bent van een voorschrift van de NKO-arts. Een hooroplossing op maat en persoonlijke hoorzorg staan bij ons centraal. Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaan we dieper in op uw gehoorbehoeften en kijken we naar de juiste mogelijkheden. 

 

Gedurende deze proefperiode worden enkele controle-afspraken ingepland om uw hoortoestellen helemaal op punt te stellen. Bent u tevreden, dan volgt de aankoop. Na aankoop nodigen wij u graag uit voor een halfjaarlijkse controle voor uw hoortoestellen en jaarlijks testen wij het gehoor opnieuw. 

De prijs van een hoortoestel hangt af van het prestatieniveau, wat het hoortoestel in feite zou moeten kunnen. Dit is afhankelijk van het gehoorverlies en uw eigen leefwereld.

 

U kan recht hebben op een tussenkomst van de mutualiteit, indien u aan de criteria voldoet die door onze overheid zijn bepaald. Hiervoor heeft u een voorschrift van de NKO-arts nodig. Dit voorschrift gebruiken wij om een dossier ter tussenkomst op te maken.

 

Wij stellen u, indien nodig, ook in staat een vergelijkende proefperiode te lopen met verschillende systemen zodat u zelf kan bepalen welke hooroplossing u de meeste ondersteuning en comfort biedt. 

Heeft u reeds toestellen maar bent u niet helemaal tevreden of twijfelt u eraan? U kan bij ons terecht voor een 'second opinion' en betrouwbare meting van uw gehoor en hoortoestellen. 

Oticon_Siya_IIC_size_comparison_Dice_HA-C003MediumBrown.png
Livio Edge AI RIC R duo.jpg
Oticon_Xceed_BTE_SP_RightLeft_C091SilverGrey_LEDoff_Hook_500pctSize_same_sizes.png

VERLOOP PROEF

1

Hoortest

2

Voorschrift
NKO-arts

4

CONSULTING

Beslissing tot aankoop
of
inlevering 
hoortoestellen

5

CONSULTING

Halfjaarlijkse controles
na aankoop

Start gratis proefperiode

3

HOORTEST

Tijdens deze eerste afspraak analyseren we uitgebreid en objectief uw gehoor.

Bij aanvang worden uw oren gecontroleerd op oorproppen.

 

Het gehooronderzoek wordt vervolgd met eerlijk en professioneel hooradvies.

Indien u in aanmerking komt voor hoorapparaten, geven we in onze uitgebreide intake

informatie over de verschillende soorten.

Rekening houdend met uw hoornoden en luisterbehoeften 

gaan we samen op zoek naar de juiste hooroplossing.

Oticon_More_miniRITE_R_C090ChromaBeige_between_fingers_of_womans_hand (1).png

Voor de hoortoestelaanpassing maken wij gebruik van de REM-meting (Real Ear Measurement). Hierbij wordt een meting uitgevoerd vlak voor het trommelvlies, om uit te maken hoeveel spraak er effectief wordt aangeboden met de hoortoestellen.

 

Dit doen we omdat ieder oor zijn eigen specifieke (akoestische) karakteristieken heeft. We beoordelen dan of de hooroplossing de wenselijke resultaten biedt aan het gehoorverlies van de cliënt. 

Afbeelding1.png
bottom of page