top of page
Ester Naenen Logopediste Audiologe

Al van kinds af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken. Ik ben opgegroeid met twee jongere broers waarvan de oudste een beperking heeft, de liefde om voor anderen te zorgen werd dus groter. Met een broer aan m'n zij - die naar de logopediste ging - werd ik getriggerd om voor dit vakgebied te kiezen. 

 

In 2016 studeerde ik af als logopediste aan Thomas More Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het buitengewoon onderwijs type 3 en het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast heb ik in New York ervaring opgedaan in een revalidatiecentrum dat gespecialiseerd is in Multiple Sclerose.

Vervolgens behaalde ik mijn diploma als audiologe. Door stage te lopen in verschillende hoorcentra en in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen werd ik steeds meer geprikkeld door de wetenschap. Daarom heb ik besloten om voor beide disciplines te kiezen.

Met jarenlange ervaring in groepspraktijken, hoorcentra en stagebegeleiding zette ik de stap om een onafhankelijke logopediepraktijk en hoorcentrum op te richten. Een praktijk waar de cliënt centraal staat en zo goed mogelijk geholpen wordt.

 

Het is een voorrecht om te kunnen doen wat ik graag doe: mensen helpen, de juiste ondersteuning bieden, terug een lach op anderen hun gezicht toveren en zich terug zelfzeker voelen.

Ester Naenen

RIZIV-nr. Audiologie: 1-6-76318-63-700

RIZIV-nr. Logopedie: 6-06021-35-801

bottom of page